Samobor Trail

Nije tajna da svi vole trčati po samoborskim bregima, čija vas ljepota i raznolikost uvijek i ponovno traži da se vratite. Isto tako, lijepo se po povratku spustiti u Samobor na kremšnite, kupicu vina ili druge delicije koje se ovdje nude.

Za sve zaljubljenike u trail trčanje i rekreativce koji vole provoditi vrijeme u prirodi, ove godine odlučili smo povezati naš predivan pitoreskni Samobor, s nevjerojatnim bogatstvom staza i posebnostima Samoborskog gorja. Da, u pravu ste, ove godine Samobor trail starta iz srca grada — s Vugrinščaka!

Pokušali smo se prilagoditi novonormalno nastaloj situaciji i ispoštovati sve izazove, a opet, ponuditi vam svu ljepotu ovog predivnog kraja. Dođite i budite dio naše utrke na koju smo s razlogom ponosni i uživajte u bogatstvu prostora koje se očituje kroz brojnost staza, šuma, livada, izvora, biljnih vrsta i najviših vrhova Samoborskog gorja.

Prihvatite izazov i prijavite se na jednu od ponuđenih staza, naravno, u skladu sa svojim fizičkim mogućnostima!

Samobor trail je utrka u organizaciji Kluba cestovnog i planinskog trčanja Samobor za sve zaljubljenike u trail trčanje i rekreativce koji vole provoditi vrijeme u prirodi i održava se u sklopu Kontinentrail lige. Ovisno o vašem trkačkom iskustvu i kondiciji, na izbor su vam ponuđene tri dužine staza i canicross*:

  • rekreativna (8 km)
  • kratka (16 km) – boduje se u poretku Lige
  • duga (31 km) – boduje se u poretku Lige
  • 2. kolo ZOOCITY canicross lige

* dužine staza podložne su minimalnim promjenama

> VIŠE INFORMACIJA
> PRIJAVE I STARTNINE


Samobor trail 2021. je 1. kolo KontinenTrail lige 2021.