PRIJAVE I STARTNINE

IZNOSI KOTIZACIJE

 • Duga i kratka staza – 180 kn
 • Rekreativna staza – 120 kn

Mjesto na utrci osigurava se ispunjavanjem prijavnog obrasca na navedenom linku >>>ovdje<<< i uplatom kotizacije na račun organizatora:
KCIPT Samobor
Mirnovečka 34, 10430 Samobor
IBAN ZABA: HR4023600001102470319
*Obavezno navedite u opis plaćanja:
IME I PREZIME – Samobor trail – dionica koju trčite
(duga staza, kratka staza, rekreativna staza)


Strani natjecatelji mogu uplatiti startninu na dan natjecanja u gotovini uz obaveznu prethodnu najavu putem e-maila.


ROK ZA PRIJAVE I UPLATE

Prijave su otvorene do sat vremena pred sam start utrke. Uplate na račun primamo zaključno sa 26. 5. 2022. (dva dana prije utrke). Međutim, dryfit majicu utrke dobit će samo oni koji uplate najkasnije do 17. 5. 2022. do 24h. Uplate na dan utrke su moguće samo u gotovini prilikom preuzimanja startnog broja ujutro do 9 sati.


STARTNI PAKET UKLJUČUJE

 • organizaciju utrke
 • službenu dry fit majicu utrke
 • startni broj
 • mjerenje vremena
 • okrijepu na stazi
 • osiguranje i dežurstvo HGSS-a
 • finišersku medalju
 • topli obrok nakon utrke
 • poklone sponzora

POVRAT STARTNINE

Ako se do 15. 5. 2022. utrka otkaže iz bilo kojeg razloga, zbog više sile ili epidemiološke situacije, tj. dođe do nemogućnosti ili zabrane održavanja utrke, organizator će svima koji su platili startninu izvršiti povrat uplaćenog iznosa umanjen za 5 kn (trošak banke).

Ako se otkazivanje utrke dogodi nakon 15. 5. 2021., tada natjecatelji mogu podići svoj startni paket zajedno s preostalim dijelom startnine ili startninu i prijavu ostaviti za eventualni novi termin utrke koji bi dogovorili s Kontinentrail ligom.

Iskreno se nadamo i vjerujemo da do takve situacije neće doći.


PREUZIMANJE STARTNIH PAKETA / BROJEVA

Radi izbjegavanja gužve i nervoze te poštivanja epidemioloških mjera, isplanirali smo podjelu startnih paketa/brojeva u dva navrata prije dana utrke. To znači da svoje startne pakete/brojeve možete podići u slijedećim terminima i lokacijama:

25. 5. 2022. srijeda od 16:00 sati u Keindl sport trgovina Vitezićeva 1a, Zagreb
26. 5. 2022. četvrtak 16.00 sati u holu sportske dvorane u A. Hebranga 26a, Samobor
28. 5. 2022. subota na dan utrke od 7:30 Vugrinšćak, Samobor

IZUZETNO JE VAŽNO da svi koji imate mogućnost startne pakete/brojeve podignete u ovim terminima jer moramo izbjeći gužvu u startno-ciljnom prostoru. U subotu ujutro pakete/brojeve ćemo davati samo onima koji dolaze iz veće udaljenosti ili u iznimnim slučajevima. Unaprijed zahvaljujemo na vašem razumijevanju i suradnji.

NEMOJTE ZABORAVITI!
Prilikom preuzimanja startnih paketa/broja natjecatelji trebaju potpisati Izjavu o suglasnosti.
Ako podižete pakete za više natjecatelja, molimo vas da donesete popunjene Izjave za svakog od natjecatelja posebno kao i presliku osobne iskaznice osobe za koju podižete. Obrazac izjave možete preuzeti ovdje.

Prijavom na utrku natjecatelji su suglasni da se snimljene fotografije i video uradci mogu koristiti u promotivne svrhe utrke i Kluba cestovnog i planinskog trčanja Samobor! Prijava na utrku je potpuna tek nakon prijave na stotinka.hr i uplate startnine na račun organizatora!

PRIJAVA


Samobor trail 2022. je 2. kolo KontinenTrail lige 2022.