Trčanje za Sv. Martinom u Jaski

Vesela grupica naših članova odlučila se na drugačiji način odrađivanja redovitog rastrčavanja utorkom. Naši odlični susjedi u Jaski, iz Jastreb Extreme udruge, organizirali su odlično još jednu utrku, ovoga puta Trkačko Martinje – utrku povodom Dana Grada.

uvijek originalni plakati našeg prijatelja Profesora Žarulje

Kao i prošle godine povodom proslave Dana Grada Jastrebarskog Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme održalo je Trkačko Martinje i cross utrku povodom Dana Grada. Ova manifestacija održala se jučer, 12.11.2019. sa startom i ciljem u Perivoju dvorca Erdody ispred Žitnice.
Svi zainteresirani natjecatelji imali su priliku nastupiti na stazama u dvije duljine od 4200m (5 krugova) i 8400m (10 krugova). Start utrka je bio u 19:00h, a nakon utrke održalo se proglašenje najboljih: tri muška i tri žene u obje kategorije, te su nagrađeni sa medaljama i prigodnim nagradama. Za sve prisutne organizatori su upriličili prigodno druženje uz degustaciju mladog vina vinarije Dvorska vina Šoškić.

degustacija vina naših 18 prisutnih članova

Ova manifestacija se održala u sklopu nacionalnog projekta Živjeti zdravo – volonteri u parku koji provodi Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Moramo istaknuti odlične rezultate koje su postigle prvenstveno članice. Na kraćoj dionici, 2. mjesto zauzela je Ivana Aralica, a 3. Ana Ljiljak.

naše dvije trkačice na postolju

A na dužoj dionici, totalna dominacija naših Trail Sisters! Naime, sva tri mjesta na postolju zauzele su naše članice! I to redom: 1. Nola Jandrečić (da, ista ona koja je dan ranije bila 3. na Stareku), 2. Adrijana Juriša i 3. Antonija Kalšan. Nevjerojatno, no to samo govori kako su spremne za našu zimsku ligu, koja počinje već za 3 dana! I kod muških smo imali medalju, 3. mjesto je osvojio Petar Delić! Čestitke svima i vidimo se na subotnjem otvorenju sedme sezone naše lige.

4/6 medalja ide u Samobor

Otprilike u isto vrijeme naš trener Matija Razum iznosio je svoja kineska iskustva u sportskoj emisiji Športafon Radio Samobora. Poslušajte ovdje.

ZO

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.