Velika srca trče 2019.

Humanitarna akcija „Velika srca trče, Samobor 1.12.2019. (nedjelja) u 10.00 sati ispred Bunkera, Bivša vojarna Taborec.

Pod pokroviteljstvom udruge Nova budućnost 1.12.2019. godine održat će se humanitarna trkačka manifestacija kojoj je osnovni cilj, kroz promociju trčanja u gradu Samoboru, prikupiti što više novca za pomoć njihovim štićenicima.

Ideja o takvoj vrsti pomoći potekla je od članova Kluba cestovnog i planinskog trčanja Samobor i Škole trčanja Samobor koji su preuzeli tehničku organizaciju humanitarne akcije po prvi puta 2014. godine, dok su sponzori pružili potporu doniranjem novca za određenu količinu pretrčanih krugova, odnosno kilometara. Dragi prijatelji trkači i svi rekreativci, također možete doprinijeti simboličnom startninom, koja u potpunom iznosu ide u humanitarne svrhe, jer što nas je više, bit će više kilometara i skupit ćemo više novaca za dječicu.

Svaki od sudionika akcije „Velika srca trče“ svojim će prilogom, bez obzira na iznos, osigurati nastup u utrci, a istrčanim krugom dodatno će doprinijeti povećanju iznosa koji će donatori uplatiti na žiro-račun Udruge Nova budućnost.

taj osmijeh i sreću ništa ne može nadomjestiti, pomozite im…

Pozivamo sve sportaše, zaljubljenike u trčanje i sve ljude velika srca da nam se pridruže u što većem broju. Pozivamo i sve sportske klubove, udruge i društva koji kao ekipa žele nastupiti u nizanju krugova da dođu u nedjelju, 1.12. 2019. u 10.00 sati pred Centar za mlade Bunker, u bivšoj vojarni (nedaleko policije) i sudjeluju u našoj akciji.

Prijave za sudjelovanje u utrci bit će otvorene na licu mjesta od 9.00 sati, a start će biti u 10.00 satiKraj manifestacije je planiran za 14.00 sati. U 4 sata trčanja zbrajat će se krugovi svih sudionika, koji će svojim istrčanim krugovima i sudjelovanjem pružiti pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Ove godine nastavljamo sa originalnom idejom i potpuno humanitarni karakterom, te ćete krugove po završetku prijaviti organizatoru, neće biti organiziranog brojanja, niti mjerenja vremena, svatko to čini sam, ako želi, kako bi sva sredstva išla udruzi Nova budućnost!

Svima onima koji nemaju dovoljno samopouzdanja ili ga imaju previše, članovi Škole trčanja Samobor i Kluba cestovnog i planinskog trčanja Samobor, pomoći će istrčati ovaj humanitarni krug u svom idealnom ritmu.

Krug je dužine 720 m, a starta od Bunkera, u smjeru jugoistoka, u krug, po vojarni i opet pored Bunkera, gdje će cijelo vrijeme trajanja humanitarnog maratona biti moguća upotreba toaleta ili kupovina osvježavajućih napitaka, a mi ćemo kao organizatori osigurati okrijepe.

krug za trčanje je isti kao i 2018.

Parkiranje nedjeljom je u Samoboru besplatno. Vidimo se!

parkirališta u blizini vojarne

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.