Prijavi se: Budi i ti dio Večernjakove utrke u Samoboru

I dok će veliki broj naših članova trčati po prelijepoj Istri, neki drugi veliki trkači će trčati najdužu cestovnu utrku u Hrvatskoj od Kaptola do Kaptola, Večernji list organizira po drugi puta proljetnu utrku u Samoboru.

Preuzeto od Večernjeg lista:

Počelo je proljeće, odlično godišnje doba za nove početke, nove prilike i izazove. Pozivamo vas na spektakularni proljetni izazov u Samoboru! Okušajte se i vi u humanitarno-rekreativnoj utrci za djecu i odrasle!
U organizaciji Večernjeg lista, i ove ćete godine, 8.travnja, doživjeti nezaboravan dan u spoju zabave i rekreacije, te pomoći “Slatkim Samoborcima” – Udruzi za podršku djeci i roditeljima djece s dijabetesom Samobora i okolice. Humanitarno-rekreativni spektakl počinje u 10 sati dječjim utrkama za djecu vrtićke dobi na 200 m, za one od 7-10 godina na 500 m i za 11-14 godina na 700 m. Na dječje se utrke mogu prijaviti sva djeca iz vrtića i osnovnih škola koja to žele, Nije se potrebno unaprijed prijaviti, a za sudjelovanje na djecjim utrkama ne plaća se kotizacija.

238604f619d22691108f

Start i cilj svih utrka je u Centru za mlade Bunker, na području bivše samoborske vojarne. Odrasli će trčati 5000 metara. Nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji ,a svi trče na vlastitu odgovornost. Utrka je humanitarnog karaktera, ali će iznos startnine, u skladu sa svojim mogućnostima, trkači sami odrediti. Sav prilog od prikupljene startnine donirat će se Udruzi za podršku djeci i roditeljima djece s dijabetesom Samobora i okolice – Slatki Samoborci. Prijave za sudjelovanje u utrci građana, na kojoj će biti i mjereno vrijeme, otvorene su na Zdravoproljece.hr i Stotinki, no prijaviti se možete i na licu mjesta od 9.00 sati.

Start utrke je u 11 sati. Kroz cijeli događaj vodit će vas naša poznata fitness trenerica i voditeljica Renata Sopek. 8.travnja je najbolji dan rekreativno i humano proslavimo dolazak proljeća.. Zaljubljenici u trčanje, roditelji s djecom, sportski klubovi, udruge I društva, pridružite nam se u utrci u što većem broju! Provedimo zajedno dan bogat različitim zabavnim programima u prekrasnom samoborskom ambijentu!

c8b61a1e3fc4f85daa4b

photos by pixsell

Prijave za utrku na www.stotinka.hr/hrv/utrka/1867 i na zdravoproljece.hr

https://www.facebook.com/events/1544130622375061/

PROGRAM

9:00 – 10:00 Prijave na dječje utrke i Utrku građana i podizanje startnih brojeva ***

10:00 Dječja utrka „Trčimo za Slatke Samoborce”– 200m

10:10 Dječja utrka „Trčimo za Slatke Samoborce”– 500m

10:20 Dječja utrka „Trčimo za Slatke Samoborce”– 700m

10:30 Proglašenje pobjednika dječjih utrka ***

10:30 Trening zagrijavanja trkača by Fitness of

11:00 Start utrke 5km

12:00 Proglašenje pobjednika utrke (5000m)

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.