Trčite sigurno u društvu znalaca

Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor i ove godine organizira Školu trčanja koja počinje 23. ožujka, a ove godine broji 50 polaznika.

Inicijalni sastanak voditelja i trenera Škole trčanja Samobor s ovogodišnjim školarcima održan je u srijedu, 21. ožujka, u prostorima braniteljskih udruga u bivšoj vojarni Samobor. Preko prijavnih obrazaca do sada se prijavilo 50 sudionika, dok će se kroz godinu školarcima zasigurno pridružiti i neki iskusniji trkači.

Polaznike Škole trčanja pozdravili su predsjednik kluba Goran Lesjak, voditelj škole Matija Razum, kao i treneri Nola Jandrečić, Alen Štefanac i Davor Čakanić, koji će brinuti o kvaliteti njihovih treninga.

Treninzi Škole trčanja Samobor u proljetnim i ljetnim mjesecima održavaju se na atletskom stadionu u bivšoj Vojarni Taborec te u parku Anindol, iznad Vugrinščaka.

Inicijalni treninzi održat će se u petak 23., ponedjeljak 26., srijedu 28. i petak 30. ožujka.

Treninzi škole trčanja službeno započinju u ponedjeljak, 2. travnja i održavat će se svaki tjedan do kraja listopada, ponedjeljkom, srijedom i petkom u 19:00 sati.

Osim treninga povremeno će se održavati i predavanja, kako bi polaznici dobili potrebno znanje o trčanju (oprema, ozljede, ishrana i sl.).

P.A.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.