Velika srca trče – trčanje s humanitarnom notom

Trkačka manifestacija humanitarnog karaktera „Velika srca trče” nakon dvije godine pauze ponovo na poznatoj lokaciji u Samoboru, 11.12.2022. (nedjelja) u 10.00 sati ispred Bunkera (bivša vojarna Taborec).

Pod pokroviteljstvom udruge Nova budućnost 11.12.2022. godine održat će se humanitarna trkačka manifestacija kojoj je osnovni cilj, kroz promociju trčanja u gradu Samoboru, prikupiti što više novčanih sredstava za pomoć njihovim štićenìcima.

Ideja o takvoj vrsti pomoći potekla je od članova Škole trčanja Samobor koji su preuzeli tehničku organizaciju humanitarne akcije po prvi puta 2014. godine (a koja se u organizaciji Kluba cestovnog i planinskog trčanja Samobor održava od 2015. do danas).

Pozivamo sve sportaše, zaljubljenike u trčanje i sve ljude velika srca da nam se pridruže u što većem broju! Svaki od sudionika svojim će dobrovoljnim prilogom (preporučeni iznos 50,00 kn) osigurati nastup u ovoj akciji i svojom donacijom pomoći ostvarivanju ciljeva udruge – osigurati svakom djetetu zadovoljavanje svih životnih potreba i uvjeta kakve imaju i njihovi vršnjaci u toplini obiteljskog doma.

Pozivamo i sve sportske klubove, udruge i društva da dođu u nedjelju, 11.12.2022. u 10.00 sati pred Centar za mlade Bunker, u bivšoj vojarni i sudjeluju u našoj akciji!

Prijave za sudjelovanje u utrci bit će otvorene na licu mjesta od 9.00 sati, a početak će biti u 10.00 sati. Kraj manifestacije je planiran za 14.00 sati. Svaki od sudionika može se priključiti u bîlo kojem trenutku u periodu od 10.00 i 14.00 sati i otrčati ili prohodati ciljanu dužinu te će po završetku volonterima kluba prijaviti broj prijeđenih krugova koji će biti evidentiran na prikladnoj zahvalnici.

Krug je dužine 720 m, a starta ispred Bunkera, gdje će cijelo vrijeme trajanja humanitarnog maratona biti osígurana okrjepa, kao i moguća upotreba toaleta ili kupovina osvježavajućih napitaka.

Svima onima koji nemaju dovoljno samopouzdanja ili ga imaju previše, članovi Kluba cestovnog i planinskog trčanja Samobor, pomoći će istrčati ovaj humanitarni krug u za to idealnom ritmu.

Parkirati možete na označenim mjestima, a parking je nedjeljom u gradu Samoboru besplatan na svim lokacijama! U samom krugu vojarne neće biti moguće parkirati zbog potreba organizacije!

Vidimo se u nedjelju u što većem broju!

Zahvaljujemo se našem suorganizatoru, Centru za mlade Bunker!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.