Matija Razum na PWT Elite China Tour-u

Sjajni samoborski sportaš, predsjednik Orijentacijskog kluba Japetić te član i trener u KCIPT -u Samobor, Matija Razum sudjeluje na elitnom turniru u orijentacijskom trčanju u Kini.
Kao reprezentativac Hrvatske, vrhunski sportaš 3. kategorije u HOO i višestruki prvak Hrvatske u orijentacijskom trčanju, Matija je dobio poziv Kineskog orijentacijskog saveza (Orienteering Association of China) u suradnji sa Beijing Learnjoy Sports marketing co. i Park World Tour (agencijom za razvoj orijentacijskog trčanja) za nastup na PWT Elite China Tour-u u Pekingu od 20.-29. listopada 2018. godine.
Na natjecanju se održava 5 utrka, od kojih se dvije boduju za svjetsku rang listu (WRE), a Matija je dio elitne grupe trkača kojima će osim nadmetanja u 5 vrhunski organiziranih utrka biti zadatak i promovirati orijentacijski sport i svoju reprezentaciju na jednom od najvećih svjetskih tržišta.
Već na svojoj prvoj utrci Matija je zauzeo visoko 20. mjesto, sa samo  2:14 zaostatka za pobjednikom Yannickom Michielsom.
Ovim putem zahvaljujemo Samoborskom športskom savezu koji je podržao Matijin nastup na turniru na kojem će osim Hrvatske promovirati i Samobor. 

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.