VST 2017

Humanitarna akcija „Velika srca trče, Samobor 3.12. (nedjelja) u 10.00 sati ispred Bunkera, Bivša vojarna Taborec.

Pod pokroviteljstvom udruge Nova budućnost 3.12.2017. godine održat će se humanitarna trkačka manifestacija kojoj je osnovni cilj, kroz promociju trčanja u gradu Samoboru, prikupiti što više novca za pomoć njihovim štićenicima.

Ideja o takvoj vrsti pomoći potekla je od članova Kluba cestovnog i planinskog trčanja Samobor i Škole trčanja Samobor koji su preuzeli tehničku organizaciju humanitarne akcije dok će sponzori pružiti potporu doniranjem novca za određenu količinu pretrčanih krugova, odnosno kilometara. Dragi prijatelji trkači I svi rekreativci, također možete doprinijeti simboličnom straničnom, koja u potpunom iznosu ide u humanitarne svrhe, jer što nas je više, bit će više kilometara I skupit ćemo više novaca za dječicu.

Svaki od sudionika akcije „Velika srca trče“ svojim će prilogom, bez obzira na iznos, osigurati nastup u utrci, a istrčanim krugom dodatno će doprinijeti povećanju iznosa koji će donatori uplatiti na žiro-račun Udruge Nova budućnost.

Pozivamo sve sportaše, zaljubljenike u trčanje i sve ljude velika srca da nam se pridruže u što većem broju. Pozivamo i sve sportske klubove, udruge i društva koji kao ekipa žele nastupiti u nizanju krugova da dođu u nedjelju, 3.12. u 10.00 sati pred Centar za mlade Bunker, u bivšoj vojarni (nedaleko policije)i sudjeluju u našoj akciji.

Prijave za sudjelovanje u utrci bit će otvorene na stotinki, ali će također biti moguće I na licu mjesta od 9.00 sati, a start će biti u 10.00 sati. Kraj manifestacije je planiran za 14.00 sati. U 4 sata trčanja zbrajat će se krugovi svih sudionika. Svojim istrčanim krugom I sudjelovanjem ćete pružiti pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

Svima onima koji nemaju dovoljno samopouzdanja ili ga imaju previše, članovi Škole trčanja Samobor pomoći će da istrče ovaj humanitarni krug u svom idealnom ritmu.

Krug je dužine oko 1 km, a starta od Bunkera, u smjeru jugoistoka, u krug, po vojarni i opet pored Bunkera, gdje će cijelo vrijeme trajanja humanitarnog maratona biti moguća upotreba toaleta ili kupovina osvježavajućih napitaka, a mi kao organizator ćemo osigurati okrijepe.

Trčite s nama! Vidimo se!