Sponzori Samobor Traila 2019.

Cetina – Prirodna izvorska voda

Kristalno čistu prirodnu izvorsku vodu, Cetina vam donosi u bocama punjenim na izvoru bez ikakve obrade.

Dogma čarape

Dogma čarape, proizvode se od najmodernijih materijala, koji omogućuju da vam čarape griju noge kad je zima a pritom otpuštaju vlagu. Čarape sadrže Merrino vunu i pojačane su na kritičkim točkama (peta, prsti). Dogma čarape, proizvode se od najmodernijih materijala, koji omogućuju da vam čarape griju noge kad je zima a pritom otpuštaju vlagu.

ZAŠTO BAŠ DOGMA ČARAPE?
Čarape sadrže Merrino vunu i pojačane su na kritičkim točkama (peta, prsti). Dogma čarape se ne gužvaju i ne padaju prilikom aktivnosti pa nema straha od žuljeva. Dijele se na Snoweater modele koji imaju i kompresijski efekt pa možemo reći da su to prave sportske, multifukcionalne čarape, i na Fluffy feet modele koji su super čarape za svakodnevnu upotrebu, kak bi Morena rekla prave „fashion“ čarape za zimu.

Keindl Sport

Keindl Sport već je 20 g. prepoznatljiv po vrhunskoj ponudi proizvoda na području biciklizma skijanjaa u novije vrijeme i outdoor artikala. Outdoor kao pojam obuhvaća razne aktivnosti na otvorenom, a kod nas u ponudi možete pronaći proizvode vrhunskih brendova specifične namjene: role, skateboard, longboard, romobili, štapovi za hodanje, treking i planinarenje.

Širok izbor kvalitetne odjeće i obuće te dodataka kao što su ruksaci, torbe, bidoni, marame, kape, rukavice i dr., garantira ugodniji i sigurniji boravak na otvorenom i u prirodi. Keindl Sport je domaćin naše podjele startnih paketa u četvrtak, 6.6.2019. od 15:30 – 19:00 sati u dućanu u Vitezićevoj 1a.

Natural Wealth

Magnezij Sport Direkt +B6 +C +L-karnitin

 • za energiju i čvrste mišiće kod sportskih napora
 • s 250 mg L-karnitina
 • vitamin C u dozi od 200 mg čuva zdrav imunitet tijekom i nakon intenzivne aktivnosti
 • granule za direktno otapanje u ustima
 • okus limete

Perković rakije

Obiteljski obrt “MDM Perković” nastao je na temelju višegodišnje proizvodnje rakije za vlastite potrebe u čije su recepte utkane godine iskustva i napornog rada. Na temelju tog dugogodišnjeg predanog i studioznog rada na receptima, sam obrt je službeno nastao 2002.godine na istim tim receptima.

Danas s ponosom možemo predstaviti paletu od dvanaest naših ukusnih rakija i likera, koji su na hrvatskom i stranom tržištu vrlo brzo našli put do velikog broja zadovoljnih konzumenata, zahvaljujući ponajprije svojoj kvaliteti i dizajnu ambalaže. Naši proizvodi funkcioniraju kao prvorazredni gurmanski doživljaj, ali i kao vrhunski poklon za sve prilike, upravo zbog svoje elegancije i jedinstvenih idejnih rješenja koje smo realizirali na našoj ambalaži, po čemu smo u samo tri godine postali prepoznatljivi “brand” na tržištu. Uz spomenuta alkoholna pića, krenuli smo i s proizvodnjom sušenog voća, također u ambalaži koja plijeni pažnjom, a u želji da svoj asortiman što više približimo svima.

Easy Fit Studio

EMS tehnologija (elektro stimulacija mišića) omogućuje brz i siguran trening sa kojim možete potrošiti i do 4000 kcal u samo 20 minuta treninga.

CILJEVI EASY FIT EMS TRENINGA

ZDRAVLJE I REHABILITACIJA

 • Riješiti se akutnih i kroničnih bolova u leđima i vratu
 • Opuštanje mišića nakon sportskih natjecanja
 • Osigurati kvalitetan postoperativni oporavak
 • Pripremiti tijelo nakon razdoblja neaktivnosti
 • Spriječiti i ublažiti inkontinenciju
 • Spriječiti i ublažiti osteoporozu i artrozu
 • Pojačati libido

Pernaton Gel

Umorne i bolne noge te problemi s zglobovima su jedan od najvećih problema s kojima se nakon napora susreće svaki pojedinac koji se bavi sportom bilo rekreativni ili profesionalno. Za opuštanje mišića i poboljšanje pokretljivosti i gipkosti zglobova postoji Pernaton gel s čistim ekstraktom zelenousne školjke koji ima iznimno blagotvoran učinak na hrskavicu i zglobove zbog sadržaja glikozaminoglikana.

PERNATON GEL hladi i umiruje, a zatim zagrijava mjesto primjene te time stvara osjećaj ugode i opuštanja. Gel se može koristiti više puta tijekom dana. Umasirava ga se u bolno područje zglobova, ramena, ruku, lakta, koljena, nogu i leđa. Ugodnog je mirisa, brzo se upija i idealan je za masažu mišića nakon, a također i prije aktivnosti.

PERNATON FORTE GEL s dodatkom kajanseke paprike. Intenzivno zagrijava mjesto primjene. Pruža intenzivan, dugotrajan i ugodan osjećaj topline koji pospješuje prokrvljenost  kože. Bogat je glikozaminoglikanima iz zelenousne školjke. Zbog intenzivnog dugotrajnog osjećaja topline pruža učinak opuštanja. Ugodna je mirisa, brzo se upija i ne masti.

Hell Energy – energetski napitak

Hell Energy je najprodavanije energetsko piće u Mađarskoj gdje 40 posto onih koji ih konzumiraju, odluče se baš za njihov proizvod. Kako kažu, najprodavaniji su i u Hrvatskoj te u još osam zemalja svijeta.

Kvalitetom i jeftinom cijenom smo postali treći brend na svijetu u polju energetskih pića, ali i zbog toga jer jedini u ovom segmentu imamo proizvodnju pića, limenki i punionicu, ispričao je Szilárd Forczek, direktor kvalitete brenda energetskih pića Hell Energy.

Posljednjih godina Hell postaje sve popularnije piće, a dolazi iz mađarskog grada Miškolc gdje su proizvodnju pokrenula dva brata. Sve je krenulo 2006., a Hell Energy se danas izvodi u više od 50 zemalja svijeta, proizvode čak 1,5 milijardi limenki godišnje, a sve to kreće iz tvornice koja se prostire na čak 42.000 metara kvadratnih.

– Naš proizvod nema aditiva, umjetnih zaslađivača. Radi se u potpunosti od prirodnih stvari. Čak niti konzervans ne stavljamo već pasteriziramo limenke te onda nemamo potrebu za umjetnim konzerviranjem proizvoda – rekao je Forczek.

Šember vina

Protkani živom prirodom, naši su vinogradi prošarali obronke Plešivice. Vrijeme leti, izmjenjuju se generacije u obitelji,

ali tradicija uzgoja vinove loze i proizvodnje vina i dalje pruža neopisivu radost među nama.

Vraćamo se prirodi neprestano, a ona nam uzvraća raskošnom različitošću, iz berbe u berbu, nagrađujući nas savršenim vinima. Ovaj pitoreskni kraj, tradicionalna je oaza ljubitelja dobre kapljice i ukusnog zalogaja čiju su ljepotu i gastronomsku ponudu prepoznali brojni gosti iz svih dijelova svijeta. Tri su generacije Šemberovih i sada svakodnevno aktivne na obiteljskom gospodarstvu u Donjim Pavlovčanima. Uz Zdenka, vizionara i glavnog kreatora naših vina, supruga Ivanka, kao njegova desna ruka, sudjeluje u svim segmentima rada vinarije, promocije i održavanja degustacija. Sin Nikola diplomirani je agronom, a kćeri Lucija (Vinska kraljica Zagrebačke županije 2016-2018 g.) i Klara uvijek su prisutne kako bi pomogle oko prijema gostiju. Zdenkovi roditelji, Ružica i Stjepan, ne popuštaju radom u vinogradu – prenose iskustvo i mudrost mlađim generacijama koju su godinama stjecali radom u vinogradu.
Vraćamo se prirodi neprestano, a ona nam uzvraća raskošnom različitošću, iz berbe u berbu, nagrađujući nas savršenim vinima. Ovaj pitoreskni kraj, tradicionalna je oaza ljubitelja dobre kapljice i ukusnog zalogaja čiju su ljepotu i gastronomsku ponudu prepoznali brojni gosti iz svih dijelova svijeta.

Pekarnice Nikl

Povijest naše pekarnice započela je 1978. godine obiteljskim poslom koji su pokrenuli moji roditelji nakon povratka iz Njemačke, gdje su godinama sakupljali znanja i iskustvo rada u pekarstvu.

U svojim počecima poslovanje je bilo bazirano na proizvodnji kruha i peciva koji su se distribuirali u maloprodajne trgovine te osnovne škole i vrtiće u Samoboru i okolici. Neprestana i rastuća potražnja za našim proizvodima bila je potvrda našeg truda i kvalitete na kojoj smo neprestano radili. Način pripreme kruha temeljio se na tradicionalnim recepturama pripreme koje podrazumijevaju minimalnu količinu kvasca i aditiva uz dodatak vlastitog kiselog tijesta što kruhu daje posebnu kvalitetu i dugotrajnost.

C.B.Print

C.B. PRINT društvo s ograničenom odgovornošću za promidžbu, trgovinu izdavačku i tiskarsku djelatnost.

Turistička zajednica grada Samobora