SPONZORI

SPONZORI

Ono što našu ligu razlikuje od drugih osim prekrasnih KRUŽNIH staza sa startom i ciljem na istom mjestu, zasigurno su i sponzori koji darivaju pobjednike na kraju, no i činjenica da imamo malu tombolu cijelo vrijeme lige, iza svakog kola.
Da bismo u tome uspjevali, imamo višegodišnje sponzore, koji nas prate još od Šojke. Svakako najdugovječniji među njima su RAKIJE PERKOVIĆ!

Obiteljski obrt “MDM Perković” nastao je na temelju višegodišnje proizvodnje rakije za vlastite potrebe u čije su recepte utkane godine iskustva i napornog rada. Na temelju tog dugogodišnjeg predanog i studioznog rada na receptima, sam obrt je službeno nastao 2002.godine na istim tim receptima. Danas s ponosom možemo predstaviti paletu od dvanaest naših ukusnih rakija i likera, koji su na hrvatskom i stranom tržištu vrlo brzo našli put do velikog broja zadovoljnih konzumenata, zahvaljujući ponajprije svojoj kvaliteti i dizajnu ambalaže. Naši proizvodi funkcioniraju kao prvorazredni gurmanski doživljaj, ali i kao vrhunski poklon za sve prilike, upravo zbog svoje elegancije i jedinstvenih idejnih rješenja koje smo realizirali na našoj ambalaži, po čemu smo u samo tri godine postali prepoznatljivi “brand” na tržištu. Uz spomenuta alkoholna pića, krenuli smo i s proizvodnjom sušenog voća, također u ambalaži koja plijeni pažnjom, a u želji da svoj asortiman što više približimo svima.

Sljedeći naš sponzor su MAKAR ČARAPE, sa svojim sportskim brandom DOGMA.

Tvrtka Makar d.o.o. osnovana je 1990. godine i već više od 20 godina uspješno nalazi put do kupaca.

Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja muških, ženskih i dječjih čarapa s proizvodnim pogonom i veleprodajom u Samoboru.

Proizvodnja se odvija na 20 strojeva poznate tvrtke Lonati iz Brescie u Italiji. To su suvremeni, računalno vođeni strojevi koji omogućavaju visoku produktivnost, stalnu kvalitetu, te brze izmjene proizvodnog programa i smanjenje troškova, uslijed čega su i cijene proizvoda konkurentnije. Otuda i moto tvrtke- kvaliteta u idealnom odnosu s cijenom.

Poslovna politika tvrtke temelji se i na kvalitetnoj suradnji kako s malim trgovcima, tako i s velikim robnim kućama, pa se čarape Makar mogu pronaći diljem Hrvatske od malih trgovina do velokih trgovačkih lanaca.

KEINDL SPORT

Keindl sport već 20 godina prati i živi biciklizam kroz sve discipline. Distributeri smo najjačih biciklističkih brendova i nudimo široku ponudu opreme za profesionalno i rekreativno bavljenje biciklizmom.
Osoblje
Naše osoblje su educirani biciklistički entuzijasti koji će vam svojim savjetom i znanjem pomoći pri odabiru, opremanju ili nadogradnji vašeg bicikla. Slobodno nam se obratite za savjet.
Izbor ponude
Pratimo sve trendove u biciklizmu i živimo biciklizam kroz sve discipline i segmente. Naša široka ponuda i izbor zadovoljit će sve Vaše potrebe bavite li se biciklizmom profesionalno ili rekreativno.

EASY FIT

Easy Fit EMS studio za održavanje i njegu tijela je novi i inovativni projekt koji je pokrenut 2019 godine. Ideja o pokretanju projekta nastala je iz razloga što ni sami nismo mogli pronaći vremena za bilo kakav fitnes trening 2-3 puta tjedno. Kako alternativu tome kako doskočiti današnjem modernom i užurbanom načinu života upustili smo se u otkrivane ove nove tehnologije.

Nakon što smo obišli sve proizvođače EMS uređaja odlučili smo da u našem Easy Fit studiju koristimo najnoviju generaciju EMS uređaja tvrtke E-Fit. Uređaj nudi spektar mogućnosti treninga kao core i cardio treninzi ,relax i opuštanje mišića, rehabilitacija.

I na kraju…naši stalni pokrovitelji i support su @TZ grada Samobora i Grad Samobor.

Hvala svima!