Škola trčanja Samobor

Počinju upisi u Školu trčanja Samobor 2019! 🏃

Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor i ove godine organizira školu trčanja koja počinje 22. ožujka, a završava se organiziranim odlaskom na utrku u Ljubljani krajem listopada. Škola trčanja namijenjena je potpunim početnicima kao i ljudima koji već imaju nekog iskustva u trčanju, ali nikad nisu sustavno i organizirano trenirali pa bi uz stručnu pomoć htjeli podići svoje trčanje na malo viši nivo ili se pripremiti za svoju prvu utrku.

Škole trčanja jako su popularne i ima ih nekoliko u Zagrebu, i ostalim gradovima Hrvatske, no mi smo jedina u Samoboru. Ono po čemu se naša škola trčanja ističe je stručan i kvalitetan program treninga kojeg provode voditelji grupa s velikim iskustvom u sportu, rekreaciji, ali i edukaciji.

Treninzi Škole trčanja Samobor u proljetnim i ljetnim mjesecima održavaju se na atletskom stadionu u Bivšoj vojarni Taborec, kao i u parku Anindol, iznad Vugrinščaka.

Ove godine škola trčanja započinje uvodnim sastankom 22. ožujka (petak) te će se održati tri inicijalna treninga nakon toga (ponedjeljak 25.3., srijeda 27.3. i petak 29.3.).

Treninzi škole trčanja službeno započinju 1. travnja (ponedjeljak) i održavat će se svaki tjedan do kraja listopada, ponedjeljkom, srijedom i petkom u 19:00.

Osim treninga, povremeno ćemo održavati i predavanja kako biste dobili potrebno znanje o trčanju (oprema, ozljede, ishrana i sl.)

Polaznici škole trčanja će nakon uvodna 3 treninga biti podijeljeni u nekoliko grupa, ovisno o broju polaznika.

Ispunite prijavni obrazac i sve obavijesti ćemo vam uputiti e-mailom.

Termini treninga: ponedjeljak, srijeda i petak u 19:00h.

Mjesečna članarina: 150kn.

Više informacija na: skolatrcanja@kciptsamobor.hr

Prijavni obrazac: https://goo.gl/forms/bUo8DlmJwl02nZxk1

#ŠTS2019