SAMOBORSKA ZIMSKA TRENING LIGA 2020/21

SAMOBORSKA ZIMSKA TRENING LIGA

Kako nam je iz poznatih razloga ova sezona Zimske lige 2020/2021 kompletno propala, a sada, na samom kraju, ipak postoji mogućnost održavanja organiziranih treninga, odlučili smo  pokrenuti brdske treninge sa službenim mjerenjem vremena na poznatim stazama naše lige. Treninzi će se održavati uz poštivanje svih epidemioloških mjera dokle god je dozvoljeno treniranje na otvorenom.

Staze ostaju iste kao i s početka zimske lige, a start i cilj su na Poljanicama – na parkingu pored lovačke kleti. >> Kako do Poljanica

Svi sudionici organiziranih treninga moraju se JEDNOM sami prijaviti putem sustava stotinke koristeći dolje navedeni link. Svi koji su se prijavili na 1. kolo lige u 11. mjesecu 2020. bit će automatski prijavljeni i za treninge tijekom zime 2021. Nove sudionike ne možemo prijavljivati ni upisivati na licu mjesta!
Kada se jednom prijavite za bilo koji trening – ne morate se više ponovo prijavljivati!

Registracija prijavljenih trkača za pojedini trening obavlja se iz auta na parkingu i/ili šatora, uz obaveznu upotrebu zaštitnih maski! Nakon što se prvoga puta registrirate dobivate startni broj koji zadržavate sve do kraja trening lige.

U narednim je treninzima za registraciju pri plaćanju startnine potrebno je samo pokazati startni broj. Radi što kraćeg zadržavanja i kontakta na registracijama, prihvaćamo SAMO TOČAN iznos startnine koja iznosi 20 kn. Isto tako, prilikom registracije, ako nemate startni broj od prije, pripremite čitko ispisano svoje ime i prezime na papiru ili mobitelu da vas možemo što brže identificirati i dodijeliti vam startni broj uz minimalan kontakt. Zadržavanje pored auta ili šatora gdje se obavljaju registracije nije dopušteno.

Treninzi se održavaju na kratkoj i dugoj stazi Samoborske zimske lige. Staze će biti označene standardnim crveno-bijelim trakama i plastificiranim smjerokazima na svim bitnim skretanjima.

Registracije za dugu i kratku stazu otvaraju se u 9:00. Start za obje staze je kronometarski. U 9:30 počinje start za dugu, a u 10:00 za kratku stazu. Startovi traju do 10:30.

To znači da nakon registracije, na signal mjeritelja vremena, individualno startate unutar navedenog razdoblja redom kako dolazite na registracije. Time sprečavamo stvaranje gužve i zadržavanje na startu gdje će biti maksimalno 5 – 6 natjecatelja.

Pri ulasku u cilj (parking Poljanice) važno je pokazati startni broj mjeritelju vremena koji će se nalaziti u autu, šatoru ili pored, ovisno o vremenskim uvjetima. Oni koji ne pokažu startni broj, neće biti u poretku.

Zadržavanje pored cilja nije dopušteno!

Startni broj se ne vraća, nego ga je potrebno sačuvati i obavezno ponijeti na iduće trening kolo.

Nakon što trening završi nema uobičajenih druženja u lovačkoj kleti niti pored nje. Apeliramo na one koji se zadržavaju na parkingu lovačke kleti da se ponašaju u skladu s epidemiološkim mjerama koje su na snazi u tom trenutku!

Rezultati svakog treninga bit će bit će objavljeni na sustavu http://stotinka.hr odmah po završetku treninga.

Nekoliko izvoda iz pravila trening lige:

  • Startnina 20 kn (plaća se na registracijama prije svakog treninga)
  • Za konačni plasman potrebno je istrčati 50 % + 1 trening od ukupno održanih trening kola
  • Održano 1. kolo zimske lige u 11. mjesecu se računa kao trening kolo
  • Za konačni plasman potrebno je istrčati 5 treninga od ukupno 9
  • Svaki istrčani trening više od minimuma (5) nagrađuje se sa 5 bodova

Zimska trening liga održavat će se od 6. veljače 2021. do 27. ožujka 2021. kada će biti zadnji trening ove sezone. Nakon završnog treninga, ako epidemiološke mjere budu dozvoljavale, priredit ćemo mali domjenak na otvorenome i proglasiti najbolje trkače i trkačice na istrčanim treninzima. Prvo troje u ukupnom plasmanu DUGA/KRATKA, MUŠKARCI/ŽENE dobivaju medalje. Moguća su još neka nagradna iznenađenja. O svim eventualnim izmjenama bit ćete obavješteni ovdje i/ili na FB stranici lige.

Sve HITNE informacije za vrijeme održavanja treninga možete javiti na
SZTL telefon +385 95 5940 284

PRIJAVA

naša brzica i trenerica Nola snimljena oštrim okom Luke…hvala!
SZTL-logo-blue